Paste de orez, scoici si legume


Reteta mea preferata de taitei din orez a primit, de data asta, o mica imbunatatire: o mana de scoici gata preparate (luate ca atare, la conserva, simple sau marinate) si un nou mix de legume (legume congelate, eu am folosit un amestec chinezesc, cu morcovi, ananas, broccoli si stiuleti fragezi de porumb).

Puneti apa la fiert, iar intre timp caliti intr-un wok, cu o lingurita de ulei, legumele.
Cand fierbe apa, adaugati taiteii, lasati-i 5 minute pe foc iute sau 10 pe foc mic, scoateti-i si clatiti-i cu apa rece, apoi scurgeti bine. Combinati tot ce ati preparat pana acum, plus scoicile... si adaugati, daca va place, sos de soia.

2 comentarii:

  1. Cita culoare intr-o singura farfurie!Super!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc :) culoarea e totul, nu? o zi frumoasa si tie, janet!

    RăspundețiȘtergere

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi