Aperitiv cu castraveti. Buseuri cu somon si pasta de masline

Vrei sa iti impresionezi oaspetii cu ceva neobsnuit, estetic si racoritor? Incep astazi un mic capitol de buseuri si aperitive, gustari pe care le poti servi la petreceri. Perfecte atunci cand te gandesti ce ai putea sa mai prepari, in afara de obisnuitele bruschete si oua umplute.

Buseuri de castraveti cu somon fume


Ai nevoie de: 1 castravete turcesc, 100 g somon crud-afumat, piper, lamaie, verdeata.
Cum se face: Castravetele se spala bine si se decojeste pe fasii, ca in imaginea de mai sus. Se taie "soldatei" de castravete, care se scobesc pe jumatate cu ajutorul unei lingurite. Mizeul se arunca, iar capacele de castravete se pun cu gura in jos la scurs. Taie somonul fume in cuburi cat mai mici, umple buseurile de castravete si presara piper deasupra. Se servesc stropite cu lamaie.

 Buseuri de castraveti cu pasta de masline si rosii


Ai nevoie de: 1 castravete turcesc, 1/2 borcan cu pasta de masline, 2 rosii bine coapte sau o mana de rosii cherry.
Cum se face: Se procedeaza la fel ca mai sus cu castravetele, apoi se sareaza usor in interior, se umplu cosuletele cu pasta de masline si se adauga deasupra cateva cubulete de rosii, sare si verdeata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi