Altfel de oua la micul dejun

M-a tentat sa ii spun acestui sendvis: "tartar de oua", dar fi insemnat sa ii fac o nedreptate tartarului adevarat, din carne cruda tocata marunt, amestecata, e drept, printre altele, si cu oua... dar in cazul tartarului - crude. Prin urmare, am ramas doar la ideea ca este o altfel de servire a oualor, atat de apreciate de catre multi la micul dejun.



Iata un nou sendvis care are avantajul ca se face rapid si totusi aduce ceva diferit micului-dejun clasic. Daca ai cui sa i-l aduci la pat, probabil va fi o idee foarte potrivita ca sa impresionezi, nu-i asa?

Acum, pentru ca ouale sunt fierte, deci mai sigure decat in tartar, sa trecem la pasii prepararii. Pe farfuria cu ingrediente, dupa cum se vede, avem: 2 oua fierte, masline, patrunjel, smantana slaba. Si paine prajita. Mai mergeau castraveti, proaspeti sau murati ori niste capere... Nu am avut astazi, dar sendvisul a fost foarte bun si doar cu sare si piper. Plus o rosie.












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi