Cele mai gustoase hamsii

Cand sunt proaspete, hamsiile au un gust perfect. Le puteti face clasic, date prin faina, apoi prajite in ulei incins si scurse bine. Separat, o mamaliguta si un mujdei de usturoi si gata masa de pranz, intr-o vara fierbinte.




Merita sa faceti hamsiile acasa. Curatate de maruntaie (aici e putin de munca, dar rezultatul merita), date prin faina, una cate una, apoi prajite in ulei proaspat de floarea-soarelui. sunt minunate! Nici nu se compara cu cele de pe litoral.

Sursa de vitamina E (uleiul) si acizi grasi santaosi (pestele), consumate impreuna cu un mujdei de usturoi contribuie si la imunitate... Unde mai pui ca se pot manca cu tot cu cap si oase. Nu mai ai nici o teama ca iti raman oasele in gat. Sa incercati!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi