Supa crema de dovleac si cartofi dulci

Supa de dovleac si cartofi dulci este de sezon, cu avantajul ca aceste legume au indice glicemic mai mic decat, de exemplu, morcovii si cartofii. Supa iese groasa si gustoasa, usor dulceaga. Se poate condimenta cu arpagic uscat si ardei iute, dar incercati gustul si cu tapenade: cateva masline tocate si combinate cu un catel de usturoi pisat, care se adauga la servire.



 

Supa crema de dovleac si cartofi dulci


Ingrediente:
Proportii egale de dovleac si cartofi dulci
1 ceapa, tocata
apa, sare
arpagic uscat, boia de ardei iute



Mod de preparare
Taie dovleacul, ceapa si cartofii in bucati.
Pune-le in apa rece cu sare si fierbe-le, pana se inmoaie. Scoate legumele, scurge-le si mixeaza-le, apoi adauga o parte din apa in care au fiert si condimenteaza dupa gust cu boia de ardei iute si arpagic uscat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi