Concluzii de la Food Bloggers Conference: mai vrem!


Poate stiti deja ca saptamana asta s-a adunat la un loc cea mai mare comunitate de bloggeri din Romania, cu tot cu advertiseri, PR-isti si persoane influente din online interesate de aceasta. De Food Bloggers Conference vorbesc. Mi se pare mie ca evenimentul a demonstrat din plin cati oameni seriosi si pasionati exista de fapt in comunitatea online, cat de mult efort si pasiune se pun in acest domeniu si cate cunostinte, efort si investitii personale sunt implicate in spatiul virtual culinar, fie ca e vorba de profesionisti sau pasionati. Am prins loc in sala. Lucky me!Peste doua sute de participanti in sala dar si mai multi, din cate am inteles, cateva mii, au urmarit in direct Food Bloggers Conference, asa ca cine nu a apucat sa ajunga inca poate urmari in link ce au spus speakerii... si ce s-a mai comentat. 

Din pacate, eu a trebuit sa plec chiar la ultima parte, cea mai interesanta, dar am dat mari lupte interioare intre a ramane si a ma duce la ce mai aveam de facut. Era partea pe care o asteptam cel mai mult. Dar macar avem netul, asa ca am pierut doar starea, nu si informatiile.

Click pe TRANSIMISIUNE LIVE ca sa vedeti ce s-a vorbit - nu mai e live, dar inregistarea e inca online. Asa ca nu are rost sa va mai povestesc eu ce a iesit. Mie asteptarile mi-au fost indeplinite si abia astept sa se repete evenimentul, sper, la anul. Sentimentul de a face parte dintr-o comunitate de oameni frumosi, exemplele si inspiratia cu care se lasa o astfel de intalnire sunt de neegalat!

Si inca ceva fotografii de pe acolo, din culise. Cu mancare, dar ce credeati? Bunatatile astea sunt facute cu Floriol si apoi urmeaza niste delicatese de la Lidl. Pozele mele sut facute cu Nikon (dar nu de la conferinta, unde ne-au aratat aparate, obiective, si au sponsorizat si un workshop de fotografie de food, ci al meu personal). Vodafone si Staropramen au fost si ei sponsori. In rest, mai dati click si pe site-ul evenimentului, sa vedeti vorbitorii si sigur va vor starni interesul.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi