Hai și tu la Festivalul Blogurilor și Vinurilor

Cum mă aflu printre făptași, trebuie să mărturisesc: colegii și prietenii de la vinul.ro au pus la cale pentru anul acesta o serie de proiecte și evenimente, care mai de care mai importante pentru vinurile și gastronomia românească. (Stați pe aproape, vi le voi împărtăși pe rând). Luna aceasta a venit momentul unui eveniment la care ești așteptat și tu, ca oaspete: Festivalul Blogurilor și Vinurilor.

Iubești vinurile și îți plac dialogurile pe teme culinare și de lifestyle? Sau te interesează discuțiile și ce au de oferit cei cca 30 bloggeri (printre care mă voi număra și eu) de gastronomie, vin, fotografie, călătorie, modă și frumusețe?

Sau poate te atrag cele nu mai puțin de 1.200 de vinuri participante la concursul internațional de vinuri, International Wine Contest Bucharest (IWCB), care vor fi acolo și merită toată atenția pasionaților și profesioniștilor din domeniu? Vino și tu la Festivalul Blogurilor și Vinurilor.

Te aștept! O să fim mulți bloggeri, organizatorii, o serie de fani și persoane interesate de domeniul enologic, de bucătărie și HoReCa, dar mai ales te așteaptă o expoziție de vinuri de la o serie de crame românești, plus produse food și non food, care vor completa panoul evenimentului.

Festivalul Blogurilor și Vinurilor va avea loc la ARCUB, în Centrul Vechi din București, sâmbătă, 27 mai.

Festivalul este organizat în cadrul Concursului Internațional de Vinuri (IWCB), de Vinul.Ro, Social City I Food and Wine și Rezervaunloc.Ro, cu sprijinul ARCUB, Primăriei Generale București și Concret PR

 „Ne vom cunoaște cu toții mai bine, vom împărtăși impresii din blogosferă, vom afla pasiunile, preferințele culinare și enologice ale fiecăruia, ne vom bucura de o zi plină de interacțiune și bună-dispoziție,la unul sau mai multe pahare de vin”

Startul se va da la ora 15.00 și vom continua până la ora 20.00, timp în care mizăm pe un număr de vizitatori de aproximativ 400-500 de persoane.

Parteneri media: Pastry Chef, Observator Gastronomic, Gastroart, Horeca Insight, Horeca România, Fotohoreca.ro, Hobbybucatar.ro, Culinar.ro, Reteteculinare, Bucataras.ro, Gustos.ro, PrintreOale.ro,  CosminTudoran.ro, Lecturi si Arome, LightGoodFood.ro, Divainbucatarie.ro, SuzanaMira.com, GabrielaSimion.com, Bistromargot.ro, AndraIlias.ro, DanielaNiculi.ro - foodforyoursoul, Prăjiturici, LaPrajiturela, Fantezie în Bucatarie, Lolasbox, Getmylook.ro, The Trends, The Socialite, Pistoane Baricate, Berbecutio, Vin2Ro, Stella Adam - Fashion Doctor, IamArina.ro, Denis Radu – SocialAgenda.ro, IsabelaCuisine.eu, Pia Voicu - instilulmeu.ro, LaChicBoutique.ro, AlinaVlad.com, MadalinaMisu.ro, SavoriUrbane.com, domus-pr.ro, 24life.ro, culinare.net.

Mulţumiri speciale: Primăriei Generale București, Cătălin Păduraru -  IWCB - International Wine Contest Bucharest, Pivot Noir, WM Wine Master Solution, Books Express.  
Festivalul Blogurilor și Vinurilor face parte din seria evenimentelor gastronomice, enologice şi culturale, iniţiată de publicaţia Vinul.Ro, în lunile mai - iunie 2017, alături de primul Congres Național de Gastronomie și Vin, cel mai de anvergură eveniment al anului pe tema gastronomiei românești și campania Luna Gastronomiei în Restaurante. 

Intrarea se face pe bază de invitație sau bilet de acces.Informații referitoare la participare: Poliana Parichi 0724.786.660. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Aboneaza-te

Reclame

Anunturi